TOP QUALITY COMPUTERS

Cooler and Faster

Câteva cuvinte despre noi,

și domeniul nostru de activitate.

          Compania noastra s-a remarcat in sfera  IT, in special prin introducerea pe piata romaneasca a produselor High-End, destinate pasionatilor de gaming, modderilor si nu numai.

TOP QUALITY COMPUTERS S.R.L. este importator si distribuitor in Romania al produselor unor companii internationale de prestigiu, producatoare de componente si subansamble pentru calculator, scaune de gaming, sisteme audio si alte gadget-uri care pot reprezenta un interes pentru consumatorii de tehnologie.

Infiintata in 2005, am inceput activitatea cu 3 branduri importante, Arctic Cooling, Vantec si AeroCool, ajungand astazi la un portofoliu de peste 15 branduri. (SEASONIC, FRACTAL, EVERKI, RAIDMAX, GAMEMAX, NZXT, NOBLECHAIRS, THONET&VANDER, TRACER, BE QUIET!, NOCTUA, ARCTIC SILVER, etc.)

Formata din angajati pasionati de tehnologie si dornici de a aduce valoare sferei IT din Romania, suntem intr-o continua cercetare a tot ce inseamna nou in acest domeniu.

Mereu dornici de a fi in TOP.

Punem accent pe QUALITY.

Invatand in fiecare zi despre COMPUTERS.

Prezentări Video

Rulează videoul

Seasonic - Cele mai bune surse din piață

Rulează videoul

Noctua - Performanțe în răcire și ventilație

Rulează videoul

Fractal - Design de top în carcase PC

Rulează videoul

Be Quiet - Eleganță și eficiență

Top Quality Computers

Peste 15 ani de experiență în vânzări cu branduri de renume

Comercializarea produselor cu performanțe foarte bune în lumea Gaming-ului, a fost și este una din cele mai importante priorități ale noastre.