Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin curier catre Cumparator.

Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare pe un mediu durabil (tiparit sau mail la cerere). Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile doar pe teritoriul Romaniei.

Serviciul deschidere colet la livrare

Vanzatorul poate oferi contra cost, la solicitarea expresa a Cumparatorului, serviciul de deschidere colet la livrare.
In acest fel, sunt asigurate condițiile ca la primirea coletelor să se verifice atât starea ambalajelor exterioare cât și aspectul vizual al conținutului acestora. Semnătura de primire sau oferirea pinului secret curierului, certifică că produsele au fost livrate corespunzător.

Produsele vandute de extreme-computers.ro sunt livrate prin intermediul companiilor de curierat partenere implementate pe site.

Termenul de expediere a produselor din momentul  confirmarii comenzii este de 1-15 zile lucratoare.

Ne vom asigura ca produsele si documentele ce le insotesc sunt ambalate corespunzator. Dupa predarea coletelor catre firma de curierat, acestia sunt responsabili pentru pastrarea integritatii acestora.

Va recomandam sa verificati integritatea coletelor la livrare, iar in situatia in care ambalajul coletelor este deteriorat sa semnalati acest fapt curierului responsabil cu livrarea.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre dumneavoastra, in locatia indicata in Comanda.

Livrarea este considerata finalizata odata cu semnarea documentelor de livrare de catre dumneavoastra. De asemenea, deteriorarea produselor sau pierderea acestora dupa livrare nu constituie responsabilitatea companiei noastre sau a companiei de curierat.

Taxele de livrare percepute de companiile de curierat partenere pornesc de la 25 lei. In pagina de comanda va fi afisat costul total de livrare al comenzii dumneavoastra. Acesta variaza in functie de greutatea produselor adaugate in cos si locatia de expediere.

In cazul comenzilor mai mari de 500 de lei, clientul va beneficia de transport gratuit, suportat de compania noastra, cu exceptia produselor din categoria Mobilier Gaming, aceste produse nu beneficiaza de transport gratuit .

Costurile de transport pot fi vizualizate in cosul dumneavoastra, in pasul Finalizare comanda.

Desi partenerii nostri responsabili cu livarea produselor respecta in marea majoritate a cazurilor termenele de livrare a produselor, pot exista perioade calendaristice in care procesul de livrare sa inregistreze intarzieri( exemplu: Sarbatorile de Paste si de Craciun, perioadele de promotii precum Black Friday).

Termenul de livrare este exclusiv in sarcina companiei de curierat.